Το αντικείμενό μας

Η Presco Hydraulics δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ως κατασκευαστής και επισκευαστής υδραυλικών μηχανημάτων και μηχανών υψηλής πίεσης.

Η ιστορία της Presco Hydraulics ξεκινά το 1967 και ταξιδεύει πάνω από 40 χρόνια ανάπτυξης και εμπειρίας στον τομέα των υδραυλικών μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστα προϊόντα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα μεγιστοποιώντας την ισχύ και την παραγωγή.

Έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις για την κατασκευή υδραυλικών συστημάτων μέχρι 2000bar. Οι μηχανές είναι αξιόπιστες και λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε εργοταξίου καθώς έχουμε την ικανότητα να κατασκευάζουμε μηχανές με τεχνικά χαρακτηριστικά που κάθε πελάτης θέλει και χρειάζεται. Η εταιρεία μας κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα υδραυλικών μηχανημάτων και εργαλείων, όπως καλώδια πρέσας για κίνηση, πρέσες για κίνηση υπόγειων καλωδίων, υδραυλικές αντλίες χειρός, ηλεκτροϋδραυλικές και όλων των τύπων υδραυλικών κυλίνδρων.

Το πάθος μας

είναι η κατασκευή εργαλείων άριστης ποιότητας

Construction Companies 91%
Airlines Companies 87%
Shipping Companies 93%
Public Companies 93%
Workshops 98%
Special Structures 96%

Μοναδική μας διαδικασία

ΜΕΛΕΤΗ

ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Οι Δεσμεύσεις μας

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να υλοποιήσουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε όσο μπορούμε καλύτερα ώστε το τελικό προϊόν να έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές και να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Κόστος

Κάθε έργο κοστολογείται ανα περίπτωση.